Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Arhatic Yoga workshop

13 april van 09:00 tot 18:00

545 euro

Arhatic Yoga workshop Amstelveen

Arhatic Yoga stelt je in staat om versneld te groeien op zowel persoonlijk als spiritueel gebied. Wat dit voor je doet heb je zelf in de hand. 

Wat je leert

In de Arhatic Yoga workshop leer je geavanceerde technieken die je kunt gebruiken om eigenschappen van jezelf waar je minder blij mee bent in recordtempo uit je systeem te werken. Je kunt in korte tijd een echte en blijvende gedragsverandering bij jezelf waarnemen.

Daarnaast leer je verschillende geavanceerde meditaties zoals de Arhatic Dhyan en Arhatic Kundalini meditaties. Deze stellen je in staat om meer voor elkaar te krijgen in de tijd die je hebt. Je zult merken dat je meer energie hebt en dat je healings vele malen krachtiger worden.

Vond je Pranic Healing al iets magisch? Doe dan mee en ervaar hoe magisch ook kan zijn.

De workshop duurt twee dagen en vindt plaats op zaterdag 13 en zondag 14 april in Amstelveen. Docent voor deze workshop is Master Hector Ramos.

Als je op aanmelden klikt kom je terecht in bij een formulier. Om je aan te melden vul je het formulier in. Je krijgt dan vanzelf verdere informatie. Voor de betaling ontvang je vanzelf een linkje waarmee je via iDeal kan betalen.


Klik op de knop 'meer informatie' om ons een mail te sturen met je vragen. We doen ons best om je binnen 24 uur te antwoorden.

Pranic Healing workshop Utrecht 

Pranic Healing is een eenvoudig, krachtig en effectief systeem van healing. Bij Pranic Healing wordt de cliënt niet wordt aangeraakt. Het systeem is opgezet en ontwikkeld door Master Choa Kok Sui. Pranic Healing gaat uit er van dat het lichaam in staat is zichzelf te helen.  Dit proces wordt versneld door levensenergie te gebruiken.

Pranic Healing wordt toegepast op het energielichaam of aura. Het aura bevindt zich om en door het fysieke lichaam. Het energielichaam absorbeert levensenergie en verdeelt deze over het hele fysieke lichaam.

Veranderingen in het fysieke lichaam beïnvloeden het energielichaam en omgekeerd. Met Pranic Healing breng je veranderingen aan in het energielichaam. Hierdoor verandert er ook iets in het fysieke lichaam.

Ook emoties en gedachten beïnvloeden het energielichaam en omgekeerd. Met Pranic Healing breng je veranderingen aan in het energielichaam die zich vertalen naar veranderingen in denken, voelen en doen. 

Ook jij kan in twee dagen leren Pranic Healing op jezelf en iedereen die je lief hebt, toe te passen. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden voor de Pranic Healing workshop. 

Wat leer je allemaal?

Tijdens de Pranic Healing workshop leer je:

●  het aura voelen
●  hoe je er onregelmatigheden in kan ontdekken
●  het aura en de chakra’s reinigen en vitaliseren
●  de organen reinigen en vitaliseren
●  verschillende manieren van prana-ademhaling
●  jezelf healen
●  op afstand healen
●  wat de wet van karma is en de praktische toepassing ervan
●  de Twin Hearts meditatie

Wat ervaren anderen?

Mensen die de Pranic Healing workshop hebben gevolgd ervaren onder andere:

●  verbeterde gezondheid, meer vitaliteit
●  innerlijke rust en geluk
●  een beter geheugen en een betere concentratie
●  versnelde persoonlijke en spirituele groei
●  minder stress
●  betere sociale vaardigheden
●  groter gevoel van eigenwaarde


De workshop duurt twee dagen en vindt plaats op zaterdag 20 & zondag 21 april in Utrecht.

In het volgende scherm betaal je 35 euro aan. Daarmee is jouw plaats gereserveerd. Ongeveer twee weken voor de workshop ontvang je per email een link om het restant te voldoen.

Als je liever alles in één keer betaalt dan kun je in het volgende scherm de restant betaling toevoegen.  

 

Klik op de knop 'meer informatie' om ons een mail te sturen met je vragen. We doen ons best om je binnen 24 uur te antwoorden.

Gegevens

Datum:
13 april
Tijd:
09:00 tot 18:00
Kosten:
545 euro
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Vivek Joshi

Locatie

Amstelveen
Amstelveen, Nederland