Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Advanced Pranic Healing workshop Utrecht 5 & 6 april

5 april van 10:00 tot 18:00

425 euro

Advanced Pranic Healing workshop Utrecht 

De Advanced Pranic Healing workshop is het logische vervolg op de Pranic Healing workshop. In die workshop heb je geleerd hoe je efficiënt en effectief kunt healen. Je zult waarschijnlijk al gemerkt hebben dat de resultaten van je healings soms al wonderbaarlijk zijn. Toch kan healing nog efficiënter en effectiever door gebruik te maken van de verschillende kleuren energie.

Wat je leert

In de tweedaagse Advanced Pranic Healing workshop leer je welke kleuren energie je kunt gebruiken, in welke proporties dat is, hoe je dat op een veilige manier kunt doen en waar die kleuren vandaan komen.

Verder leer je de gevorderde techniek om te scannen, waardoor je leert begrijpen waarom je met Basic Pranic Healing het miltchakra en de meng mein niet mag behandelen. Uiteraard leer je ook hoe je dat op een veilige manier kunt doen en waar je op moet letten.

Je leert technieken waarmee je onder andere wonden verbluffend snel laten herstellen, cellen kunt regenereren, de interne organen kunt reinigen, het bloed kunt reinigen en het immuunsysteem kunt versterken. Na de Advanced Pranic Healing workshop zul je beter in staat zijn om ernstige klachten en ziektes te behandelen.

Naast de theorie zit er ook weer een flink stuk praktijk in de workshop, zodat je alles ook echt toe leert passen en na de workshop ook zelf een flinke boost hebt gekregen.

De workshop duurt twee dagen en vindt plaats op vrijdag 5 & zaterdag 6 april in Utrecht. Docent voor deze workshop is Vivek Joshi.

LET OP: Als je op aanmelden klikt kom je terecht in de webshop van pranicvivek.nl. Hier reken je de workshop af en daarmee is jouw plaats gereserveerd. 


Klik op de knop 'meer informatie' om ons een mail te sturen met je vragen. We doen ons best om je binnen 24 uur te antwoorden.

Pranic Healing workshop Utrecht 

Pranic Healing is een eenvoudig, krachtig en effectief systeem van healing. Bij Pranic Healing wordt de cliënt niet wordt aangeraakt. Het systeem is opgezet en ontwikkeld door Master Choa Kok Sui. Pranic Healing gaat uit er van dat het lichaam in staat is zichzelf te helen.  Dit proces wordt versneld door levensenergie te gebruiken.

Pranic Healing wordt toegepast op het energielichaam of aura. Het aura bevindt zich om en door het fysieke lichaam. Het energielichaam absorbeert levensenergie en verdeelt deze over het hele fysieke lichaam.

Veranderingen in het fysieke lichaam beïnvloeden het energielichaam en omgekeerd. Met Pranic Healing breng je veranderingen aan in het energielichaam. Hierdoor verandert er ook iets in het fysieke lichaam.

Ook emoties en gedachten beïnvloeden het energielichaam en omgekeerd. Met Pranic Healing breng je veranderingen aan in het energielichaam die zich vertalen naar veranderingen in denken, voelen en doen. 

Ook jij kan in twee dagen leren Pranic Healing op jezelf en iedereen die je lief hebt, toe te passen. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden voor de Pranic Healing workshop. 

Wat leer je allemaal?

Tijdens de Pranic Healing workshop leer je:

●  het aura voelen
●  hoe je er onregelmatigheden in kan ontdekken
●  het aura en de chakra’s reinigen en vitaliseren
●  de organen reinigen en vitaliseren
●  verschillende manieren van prana-ademhaling
●  jezelf healen
●  op afstand healen
●  wat de wet van karma is en de praktische toepassing ervan
●  de Twin Hearts meditatie

Wat ervaren anderen?

Mensen die de Pranic Healing workshop hebben gevolgd ervaren onder andere:

●  verbeterde gezondheid, meer vitaliteit
●  innerlijke rust en geluk
●  een beter geheugen en een betere concentratie
●  versnelde persoonlijke en spirituele groei
●  minder stress
●  betere sociale vaardigheden
●  groter gevoel van eigenwaarde


De workshop duurt twee dagen en vindt plaats op zaterdag 20 & zondag 21 april in Utrecht.

In het volgende scherm betaal je 35 euro aan. Daarmee is jouw plaats gereserveerd. Ongeveer twee weken voor de workshop ontvang je per email een link om het restant te voldoen.

Als je liever alles in één keer betaalt dan kun je in het volgende scherm de restant betaling toevoegen.  

 

Klik op de knop 'meer informatie' om ons een mail te sturen met je vragen. We doen ons best om je binnen 24 uur te antwoorden.

Gegevens

Datum:
5 april
Tijd:
10:00 tot 18:00
Kosten:
425 euro
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Ralph van Delft
E-mail:
info@allesoverpranichealing.nl
Website:
www.allesoverpranichealing.nl

Locatie

Praktijk Sereen
Buurkerkhof 4
Utrecht, Nederland